onsdag 12. august 2009

Presentasjon av bønnebloggen




Denne bloggen er opprettet for å hjelpe forbedere til å be mer målrettet og konkret for Israel. Den vil oppdateres jevnlig, og hver uke vil vi presentere informasjon fra våre bønnekontakter i Israel. Både via våre gode relasjoner til den nasjonale bønnebevegelsen i landet, og via våre kontakter med de messianske og arabiske menighetene vil gi formidle informasjon du kanskje ikke finner andre steder.
Av og til vil vi også presentere undervisningsartikler om Israel og det profetiske ord, men disse artiklene vil du oftest finne på bloggen: http://www.bjornolav.blogspot.com/
Vi har i mange år formidlet informasjon og bønneemner som omhandler Israel og Midt-Østen. Denne bloggen er en videreføring av dette arbeidet.
Vårt kall er beskrevet i Jesaja 62,1 og v.6-7:
"For Sions skyld vil jeg ikke tie, og for Jerusalems skyld vil jeg ikke være stille, før hennes rettferdighet går fram som en stråleglans, og hennes frelse som et brennende bluss ... På dine murer, Jerusalem, setter jeg vektere. Aldri skal de tie, ikke hele dagen og ikke hele natten. Dere som minner Herren, unn dere ingen ro! Og gi ham ro før han bygger Jerusalem opp igjen, og før han gjør henne til en lovsang på jorden."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar